Välkommen till KB Components

KB Components erbjuder kompletta lösningar från dé till produktion av avancerade plastapplikationer. Vi har kompetens och kunskap för att behärska majoriteten av tekniker och material inom det polymera segmentet.

Vårt företag grundades 1947, och vi är stolta över vår stora erfarenhet gör oss till det naturliga valet för våra kunder. Vårt huvudkontor ligger i Örkelljunga i södra Sverige. Vi har många nöjda och lojala kunder som har varit med oss ​​sedan början.

Under de senaste åren har vi upplevt en mycket positiv utveckling och vi står nu i en stark position för att möta framtiden. KB Components har en hög teknisk expertis och en bred erfarenhet från många olika branscher, vilket gör oss till en pålitlig och ansvarsfull partner. Genom organisk tillväxt och förvärv har vi uppnått en välbalanserad produkt- och kundportfölj.

Vår strategi är baserad på ett Globalt Fotavtryck, Tekniskt Ledarskap och Driftsäkerhet. Vi har produktionsanläggningar i Örkelljunga (Sverige), Anderstorp (Sverige), Kaunas (Litauen), Zilina (Slovakien), Puebla (Mexiko), Windsor (Kanada) och Wuxi (Kina).

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa mer värde.